Neem jouw volgende stap

Meer kwaliteit met kennis van Microsoft

Meer kwaliteit met kennis van Microsoft

Maakt uw bedrijf een professionaliseringsslag? Verwacht u méér van zakenbrieven en offertes? Kiest u voor efficiënter plannen en communiceren of ziet u tijdbespaarmogelijkheden door geautomatiseerde berekeningen? De Microsoft-trainingen van OLCT Opleidingen & Training helpen uw medewerkers verder, van beginner tot ervaren werknemer.

Download hier de folders

 

MS-Word Basis

MS-Word Vervolg

Zijn uw mensen toe aan professionalisering op administratief en secretarieel gebied?

De training MS Word biedt hen de juiste vaardigheden voor bijzonder professionele zakenbrieven en andere teksten.

Tijd voor de top op tekstverwerkingsgebied? Dan leert de training MS Word vervolg uw medewerkers alle ins en outs van dit programma. Van grafische mogelijkheden en macro’s tot formulieren en tabellen.

MS-Excel Basis

MS-Excel Vervolg

Willen uw mensen meer halen uit cijfers en planningen? De mogelijkheden van een training MS Excel zijn eindeloos:

van financiële en technische berekeningen tot omzetplanning, budgettering, maken van simulatiemodellen, grafieken en een kaartenbak.

Mag het rekenprogramma Excel geen geheimen meer hebben voor uw mensen die met analyses en cijfermateriaal werken? Dan halen zij hun hart op bij de training MS Excel vervolg. Alles komt aan bod: van draaitabellen en databases tot macro’s en doelzoeken.

MS-Outlook

MS-PowerPoint

Moeten uw medewerkers een agenda beheren, veel mailen en werken met adresboeken? MS Outlook en een training met alle ins en outs maakt het hen makkelijker.

Een goede, interne of externe presentatie opent deuren. Laat uw mensen ontdekken hoe makkelijk het werkt met overzichten, vergelijkingen en voorstellen in sjablonen in PowerPoint.

MS-Visio

MS-Project

Werken uw mensen met plattegronden of technische (stroom)schema’s? Een training MS Visio leert hen de fijne kneepjes.

MS Office Project is een ERP-software pakket en is primair bedoeld om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Planningen kunnen via hiërarchische modellen (Work Breakdown Structure, WBS) worden ingevoerd en aan individuele taken kunnen resources (menskracht) en budgetten worden toe- gewezen zodat resourceplanning mogelijk is.

 

Medewerkers zonder computerervaring?

Kies voor een basistraining computergebruik: OLCT begrijpt deze mensen en geeft hen persoonlijke begeleiding.

Pakket en maatwerk

Deze praktische Microsoft-trainingen zijn ook als compleet pakket te boeken en inhoudelijk aan te passen aan uw bedrijfswensen. Vraag naar de mogelijkheden.

Ontwikkeld door MetroPlus BV