Maatwerktrajecten in Microsoft Office 365 - Excel - Word

Voor veel bedrijven, verenigingen en instellingen hebben wij oplossingen bedacht in onder meer

MS Excel en MS Word. Met name de analytische mogelijkheden van MS Excel zijn in veel situaties

een waardevol hulpmiddel gebleken.

Bijvoorbeeld: Draaitabellen, financiële analyses, grafieken, macro’s en VBA Inhoudsopgaven, handleidingen, kwaliteitshandboek, sjablonen, mailing Oplossingen voor dagelijkse repeterende Microsoft Office-werkzaamheden Microsoft Office toepassingen efficiënt integreren in het dagelijks werk Gebruikers effectief leren omgaan met de geboden oplossing(en) en/of computerprogramma’s. Jarenlange aantoonbare ervaring in verschillende functiegroepen en de daarin voorkomende werkzaamheden stellen ons in staat om gezamenlijk een effectief maatwerktraject op te stellen. Deze kwaliteiten worden gewaardeerd en zijn terug te zien in de referentielijst. Daarnaast biedt OLCT u standaard een prettige en persoonlijke benadering. Dat merkt u niet alleen bij de intake, maar ook tijdens het maatwerktraject en in de nazorg. Voor maatwerk kunt u rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering. Topkwaliteit voor een reële prijs. Indien u of één van uw medewerker(s) getraind wil worden, in bijvoorbeeld MS Excel of een specifiek onderdeel ervan, kan dat. Bel ons op 053 - 4340344 of mail ons voor de mogelijkheden.
f
van Heekgaarde 25 7622 KE Borne tel. 053-4340344 info@olct.nl www.olct.nl KvK nr. 08167363
Borne Brugstraatje 4 Enschede Boulevard 1945 nr. 3 Almelo Parmentierweg 18 Hengelo Marnixstraat 1
Contactadres
Leslocaties
Opleiding per vakgebied
Maatwerktrajecten in Microsoft Excel en Word Voor veel bedrijven, verenigingen en instellingen hebben wij oplossingen bedacht in onder meer MS Excel en MS Word. Met name de analytische mogelijkheden van MS Excel zijn in veel situaties een waardevol hulpmiddel gebleken.

Bijvoorbeeld:

Draaitabellen, financiële analyses, grafieken, macro’s en VBA Inhoudsopgaven, handleidingen, kwaliteitshandboek, sjablonen, mailing Oplossingen voor dagelijkse repeterende Microsoft Office werkzaamheden MS Office efficiënt integreren in het dagelijks werk Gebruikers effectief leren omgaan met de geboden oplossing(en) en/of computerprogramma’s. Jarenlange aantoonbare ervaring met verschillende functiegroepen en de daarin voorkomende werkzaamheden stellen ons in staat om gezamenlijk een effectief maatwerktraject op te stellen. Deze kwaliteiten worden gewaardeerd en zijn terug te zien in de referentielijst. Daarnaast biedt OLCT u standaard een prettige en persoonlijke benadering. Dat merkt u niet alleen bij de intake, maar ook tijdens het maatwerktraject en in de nazorg. Voor maatwerk kunt u rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering. Topkwaliteit voor een reële prijs. Indien u of één van uw medewerker(s) getraind wil worden, in bijvoorbeeld MS Excel of een specifiek onderdeel ervan, kan dat. Bel ons op 053 - 4340344 of mail ons voor de mogelijkheden.
van Heekgaarde 25 7622 KE Borne Tel. 053-4340344 Mob. 06-54737319 info@olct.nl www.olct.nl K.v.K. 08167363
Leslocaties
Borne Brugstraatje 4 Enschede Boulevard 1945 nr. 3 Almelo Parmentierweg 18 Hengelo Marnixstraat 1
f
Opleidingen en bedrijfstrainingen Samen slimmer verder!
053 - 4340344