ZZP trainingen
Boekhouden in MS Excel Klik voor meer info ZZP  Fiscale zaken Klik voor meer info ZZP - Cloud oplossingen  Klik voor meer info

ZZP Fiscale zaken

In één dag leren boekhouden, en alles weten over BTW, fiscale aftrekposten en inkomstenbelasting. “Goede beslissingen over je onderneming neem je op basis van een stevig financieel fundament.” Inzicht in financiën en fiscale zaken vormen een hecht fundament onder het ondernemerschap. In de eendaagse cursus wil trainer Jan Buist laten zien dat boekhouden niet alleen noodzakelijk is, maar ook leuk kan zijn. En u bent na deze dag zekerder van de financiën rond je onderneming.

ZZP Cloud - IPad - Smartphone - Computer

Als beginnend ZZP-er komt er ineens veel meer op je af dan je denkt. Dat gaat ook op voor als je al wat langer bezig bent. We hebben allemaal een computer, laptop, tablet, smartphone of een combinatie daarvan. Snelheid en eenvoud is belangrijk. Zorg er wel voor dat je weet wat de meest efficiënte wijze van werken voor je is.

ZZP Workshops

Regelmatig nodigen wij specialisten en ondernemers uit om workshops te geven. Houdt u daarvoor onze website in de gaten.
ZZP Workshops  Klik voor meer info
f
van Heekgaarde 25 7622 KE Borne tel. 053-4340344 info@olct.nl www.olct.nl KvK nr. 08167363
Borne Brugstraatje 4 Enschede Boulevard 1945 nr. 3 Almelo Parmentierweg 18 Hengelo Marnixstraat 1
Contactadres
Leslocaties
Opleiding per vakgebied